Velg en side

VILKÅR OG BETINGELSER

 

FORETAKSINFORMASJON

Indremisjonsforbundet, Foretaksnummer 955043901.

Kontaktdetaljer:

Besøksadresse og postadresse:
Indremisjonsforbundet
Idrettsvegen 10
5353 Straume
Telefon: 56 31 42 40
E-post: imf@imf.no

Om bedriften: Indremisjonsforbundet er en ideell organisasjon som vil stimulere til kristen tro og formidling av denne i hjemmet, hverdagsliv og forsamling.  Indremisjonsforbundet drifter Awana Norge som en del av sin virksomhet, i samarbeid med ImF-Ung.

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon
Awana Norge selger bøker som vi selv har oversatt og bearbeidet, samt diverse materiell som er importert fra Awana USA, som bamser, klistremerker, lekeutstyr osv. 
Vi selger også klær og diverse annet, som blir produsert av Melings Trykkeri, på vegne av Awana Norge.

Priser
Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet, som avgifter, gebyr og leveringskostnader.
Vær oppmerksom på at klær og artikler som bestilles fra Melings Trykkeri, også vil bli sendt fra Melings Trykkeri, og vil derfor ha en egen portosats, som kommer i tillegg til evt. porto for varer som sendes fra Indremisjonsforbundet på Straume.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre
Ordrene pakkes av kontoravdelingen til ImF på Straume, fortløpende etter hvert som de kommer inn.
Klær og artikler pakkes av Melings Trykkeri, og har en leveringstid på 14 dager + postgang.

Leveranse
Vanligvis vil varene sendes fra oss 2-3 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil du bli kontaktet av ImF på e-post eller telefon.

Frakt
Vi sender varene med Bring. Kostnader forbundet med frakt er:

For bestillinger under kr 400: kr. 69,- inkl. mva.
For bestillinger kr 400-1.000: kr. 119,- inkl. mva.
For bestillinger kr 1.000 – 3.000: kr. 199,- inkl. mva.
For bestillinger kr. 3.000 – 5.000: kr. 299,- inkl. mva.
For bestillinger kr 5.000 – 10.000: kr. 439,- inkl. mva.
For bestillinger over 10.000: Gratis

For bestillinger av klær og artikler som sendes fra Melings Trykkeri (uansett mengde): 199,-

Betaling
Ved bruk av VISA/MASTERCARD eller Vipps trekkes summen umiddelbart fra kortet. Velger du faktura vil denne bli sendt ut på e-post etter at varene er sendt fra oss.

Personopplysninger
Awana Norge nettbutikk behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos Awana Norge nettbutikk blir betalingen behandlet av Nets hvis du velger å bruke kortbetaling. Nets er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene tar du kontakt med ImF på e-post imf@imf.no eller telefon 56 31 42 40.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Awana Norge nettbutikk skriftlig melding (e-post: imf@imf.no) om at du vil påberope deg mangelen. Awana Norge vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Uavhentede pakker
For pakker som ikke hentes av kunden innen tidsfristen, og dermed blir returnert til Indremisjonsforbundet, faktureres kunden for returporto.

Angrerett
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen). Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.
Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Awana Norge`s informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.